Πολιτική Επιστροφών/Ακυρώσεων

Πολιτική Επιστροφών/Ακυρώσεων

Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Το προϊόν που πρόκειται να επιστραφεί η να ανταλλαγεί, θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να μην φέρει φθορές, ενώ ο πελάτης δεν θα επιβαρυνθεί με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός των εξόδων επιστροφής.

Για την επιστροφή του προϊόντος, ο πελάτης θα πρέπει να αποστείλει το προϊόν, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με την εταιρεία, όπου και θα αποσαφηνίζει εάν επιθυμεί αλλαγή του προϊόντος ή επιστροφή των χρημάτων του.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής, ωστόσο θα πρέπει να καλύψετε το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Η εταιρεία αφού βεβαιωθεί ότι το προϊόν που επιστράφηκε βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, οφείλει να καταβάλει το πλήρες ποσό που κατέβαλε ο πελάτης εντός 14 ημερολογιακών ημερών.

Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος, θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ της εταιρείας και του πελάτη, και το νέο προϊόν θα αποσταλεί στον πελάτη μόλις παραληφθεί από την εταιρεία το προς αλλαγή προϊόν.

 

Πολιτική Παράδοσης Προϊόντων-Κόστος Αποστολής

Ο τρόπος παράδοσης των προϊόντων διαμορφώνεται ως εξής:

Μεταφορική Εταιρεία: Speedex

Χρόνος Αποστολής: 2-3 εργάσιμες (3-5 ημέρες για τις απομακρυσμένες περιοχές)

Και το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ως εξής:

Αθήνα: 2,5€

Επαρχία: 3,70€

Κόστος αντικαταβολής: 2€